ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Σαλγκάμη Αγλαΐα, Ιατρός, Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991 και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας Βιοπαθολογίας - Μικροβιολογίας το 1997, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ». Το 1998​ ίδρυσε το ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ”, στο κέντρο της Λάρισας, στο οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.
Σήμερα, παράλληλα με το κεντρικό εργαστήριο το ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ" διαθέτει δύο παραρτήματα, στον Πυργετό και στη Νίκαια Λάρισας. Έχει πολυάριθμες συμμετοχές σε συνέδρια, καθώς και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Σαλγκάμης Βάιος, Χημικός, M.Sc. Health Care Management,
​M.Sc. Biotechnology

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003. Το 2010 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Βιοτεχνολογία, από το τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι επίσης κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου από το 2015. Το 2020 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στη Βιοπληροφορική για κλινικούς ιατρούς και άλλους επαγγελματίες Υγείας» το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία (EQF level 5). Εργάζεται στο ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ” από το 2004, ως υπεύθυνος βιοχημείας - κλινικής χημείας και διαχείρισης ποιότητας. Παράλληλα, εργάστηκε ως εργαστηριακός συνεργάτης του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και ως εκπαιδευτής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ. Έχει πολυάριθμες συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Στεργιούλη Μαρίνα, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

 

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας το 2008. Εργάζεται στο ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ”από το 2008.

Καραγιώτα Όλγα, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων


Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας το 2007. Εργάζεται στο ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ”από το 2017.

Ζαφείρη Αγγελική, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων


Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας το 2011. Εργάζεται στο ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ”από το 2018.

Βασιλοπούλου Αλεξία, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων


Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας το 2008. Εργάζεται στο ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ”από το 2009.

Κουτσοδήμου Ανθή, Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων


Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το τμήμα "Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων" του ΕΠΑΛ Λάρισας το 2009. Εργάζεται στο ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ” από το 2020.

Χριστοδουλόπουλος Ανδρέας


Γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται στο ''ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ” από το 2021.